KAMERAN TAKANA


En omista omia studiotiloja, vaan kalustoni kulkeutuu sinne missä sinä olet. Kuvaaminen onnistuu myös muilla paikkakunnilla.

Tutustuthan portfoliooni ja mikäli tyylini tuntuisi sinulle oikealta, ota yhteyttä niin suunnitellaan kuvaukset!

Hei sinä! 

Kiva kun pistäydyit sivuillani.

Olen Maria, rennonletkee luovasielu, joka innostuu kauneudesta, tunteista ja tunnelmasta. Vaimo ja nuoriso-ohjaaja. Spontaani innostuja, rohkaisija ja sosiaalinen extrovertti. 

Haaveeni lapsena oli saada oma järjestelmäkamera. Kun vihdoin 15 -vuotiaana kerättyäni sopivasti kameraa varten, lähdin kaupan kautta suoraan rippijuhliin kuvaamaan. Kamera on ollut siitä asti aktiivisesti matkassa mukana. Ja yrittäjänä  v. 2020 kesästä asti. 

Elämässä jatkuvasti tapahtuu uusia asioita, lapset kasvavat, keho ikääntyy, ihmisiä syntyy ja jättää ajan. Elämä on jatkuvaa muutoksen aikaa. Valokuvien kautta voimme hetkeksi pysäyttää ajan ja palata siihen aina uudelleen.

Valokuvaajana teemme tiiviisti yhteistyötä asiakkaan kanssa. Otan sinut mukaan suunnitteluun ja toteutukseen. Luomme kuvista juuri sinun näköisesi. Tuon kuviin hetken, tunteet ja tunnelman. Olit ensikertalainen tai kokenut, ei hätää, olet hyvissä käsissä!

Nuoret, nuoret aikuiset ja pariskunnat ovat erikoisalaani.